Kommunikation

GG COMMUNICATION AB

Ledarskap, kommunikation & kreativitet

ERBJUDANDE

KOMMUNIKATION


Vi tänker egentligen att 'kommunikation' är ett klent ord för att beskriva de uttryck människan använder för att göra intryck hos andra. Kanske 'avtryck' är bättre?

Vi hjälper dig som individ eller organisation att göra ett större avtryck, oavsett vad du vill förmedla. Om du behöver berätta om en förändring och nya förväntningar, sälja en produkt eller service eller kanske engagera dina medarbetare i ett nytt initiativ, så kan vi hjälpa dig.  

Vi använder oss av hela eller delar av en tydlig process som startar med att definiera syfte och mätbara mål. Vi analyserar ny och befintlig data för att definiera och prioritera målgrupper. Viktigast av allt är att formulera enkla och tydliga budskap som engagerar, i de kanaler som är mest effektiva.


STRATEGI OCH PLANERING


Vi reder ut begrepp som vision, strategi och taktik. Vem gör vad? I vilken ordning? Hur ser en effektiv strategiprocess ut? Vem beslutar vad, när?

Med enkla medel får ni en tydlig strategiprocess som inleds med omvärldsbevakning och avslutas med uppföljning, målgång och resultatrapportering. Och vi är med er så lite eller så länge ni vill.


PROJEKTLEDNING


Behöver ni någon som snabbt greppar situationen och skapar ordning och struktur på projektet? Då finns vi där. Med erfarenhet från komplexa kommunikations-, utbildnings- och marknads-projekt med multipla intressenter i olika kulturer, är ni i trygga händer. MARKNAD & KOMMUNIKATION


Vi hjälper er att skapa en marknads och/eller kommunikations-strategi, leveransmodell och plan med mål och mätetal. Vi tar avstamp i affärsstrategin och hjälper er att sätta inspirerande, tvärfunktionella mål för att säkra samarbete och fånga synergier både internt och externt.

Våra strategier gör ledare och medarbetare till centrala budbärare och ambassadörer. Det innebär dialogbaserad kommunikation, där öppenhet och tillit är viktigt för att nå affärsmålen. Vi kombinerar detta med inspirerande planer, engagerande kampanjer och en tydlig uppföljningsprocess.


INTERIMUPPDRAG


Det händer att vi tar interimuppdrag inom ledning, marknad och kommunikation. Dessutom är Linda Paulsson certifierad styrelsemedlem och öppen för uppdrag i advisory board eller styrelse.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera