Ledarskap

GG COMMUNICATION AB

Ledarskap, kommunikation & kreativitet

ERBJUDANDE

LEDARSKAP


Vi tänker att ledarskap är viktigare idag än någonsin tidigare. Att få skapa ett lag, där alla bidrar på sitt sätt för att komma framåt, uppåt och närmare målet ger en tillfredsställelse som är svårslagen. Att utveckla affären, skapa tillväxt och ge tillbaka, är fenomenalt roligt. Och också ganska svårt.

Vi erbjuder ledare en trygg hamn och tillgång till bred kompetens inom ledarskap, strategi, marknad och kommunikation. Ibland behövs en kick-start och tuff kärlek, ibland en stöttande hand från strategi till utförande. Och ibland lite gammal hederlig inspiration. Med ett varmt hjärta och fast hand bidrar vi till att tydliggöra ledarskapet, strategin och målet, för individen och organisationen.

Vi använder oss av dialog och data parat med kreativitet och nytänkande. På så sätt bygger vi trygghet och tilltro till de lösningar vi föreslår och ibland skapar, beroende på uppdraget. Vår bredd är vår styrka, och behövs det, sätter vi ihop ett handplockat team för att landa uppdraget rätt.


"HETA STOLEN"


Omgiven av erfarna ledare och specialister i en trygg miljö har du möjlighet att få stöd och råd, hjälp att prioritera eller helt enkelt bolla tankar och idéer.

Du får värdefullt inspel från flera olika perspektiv och kompetenser, vilket hjälper dig vidare i din utveckling. En klient kallade det ”intensiv ledarskaps-terapi”. En tuff halvdag med dig och ditt ledarskap i centrum.


TÄNK-TANK


Vårt nätverk av experter, specialister, ledare, konsulter och annat löst folk träffas ibland i olika konstellationer för att samtala om världen och alla dess härliga möjligheter. Ibland träffas vi också för att bidra med nya infallsvinklar, inspel eller förslag till lösningar.  

DIAGNOSTIK


Genom samtal och guidade diskussioner samt ny och existerande data tar vi pulsen på ledarskapet och organisationen. Är laget och organisationen redo för förändringen ni planerar? Ska ni rekrytera till en nyckelposition?

Vi kan hjälpa er identifiera eventuella fallgropar och utmaningar med förslag på lösningar eller åtgärder. Eller ibland, när det inte blev som ni tänkte, är vi en neutral, oberoende part som sätter fingret på interna utmaningar och möjliga blinda fläckar. Allt med ett konstruktivt syfte att hitta rätt och göra bättre. Att stärka och förbättra.


RÅDGIVNING


Behöver ni bolla en tanke, hitta en kontakt eller få en ny infallsvinkel så kanske vi kan hjälpa. 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera